Forside / Hvem er vi

Hvem er vi

Vi hedder Lone og Søren Hansen og har 3 beagler. Wendy på 6½  år, Empsa på 3½ og Mary på 1½ år
 
Derudover består vore familie af  2 voksne børn, en dejlig svigerdatter og 2 dejlige børnebørn, samt min nevø som har boet hos os.
 
Vi bor i Solskins byen Skælskør, derfor navnet på min kennel, Sunshine City, vi bor i et villakvarter, som støder op til et dejligt naturområde, hvor vi har mulighed for at gå mange dejlige ture, langs Skælskør Fjord, igennem kirsebærplantagen, eller langs Kobæk Strand.
 
Vi har trænet lydlighed, agility og schweiss, med alle vore beagler og efter vi har fået tæver er det også blevet til udstilling.
 
Vi fik vores første beagle i oktober 1991, Kennet´s Prince, som vi kaldte for Pjort.
Navnet fik han fordi vi inden vi selv fik hund, passede en beagle som hed Hodja, efter vi begyndte at passe ham, blev vi klar over at det var en beagle vi ville have.
Pjort blev 10 år, døde i sept. 2001 p.g.a. sygdom
 
Da Pjort var 5 år  i 1997 fik vi vores beagle nr. 2, Gold Lines Proud Albert, som skulle bruges til agility, det var han rigtig god til, vi har deltaget i mange stævner rundt i landet med ham, han løb sit sidst løb august 2008 og døde i februar 2009 p.g.a. sygdom 12 år gammel.
 
Vores 3. beagle fik vi i 2001, Ob-La-Di´s Barney Rubble, kaldet Oliver, samme dag måtte vi desværre aflive vores første beagle, da han blev lam.
Oliver har også løbet agility på konkurrence plan og bestået schweiss prøven.
 
I 2008 fik vi så vores første tæve Ob-La-di´s Speed Up Wendy, hun er en fantatisk dejlig tæve, har et godt sind og klarer sig godt på udstillingerne, i 2011 havde hun et kuld hvalpe, hun løber også lidt agility og har bestået schweiss prøven. Hun bliver også trænet i lydighed og rallylydighed.
 
I 2011 fik vi så vores anden tæve, Ob-La-Di´s Empsa of Stardust, hun er også en rigtig dejlig tæve med et godt sind og klarer sig også godt på udstillingerne og er utrolig glad for at løbe agility, hun skal også trænes i schweiss og går til lydighed samt rallylydighed.
 
I 2011 tog jeg DKK opdrætter uddannelse og fik Kennelmærke Sunshine City Beagles.
 
I oktober 2013 måtte vi desværre sende Oliver op i hundehimlen, til Pjort og Albert, han havde fået en stor kræftknude i halsen og brystet, som trykkede på hjertet, samt en masse væske.
 
I november 2013 kom så lille Ob-L-Di´s Light of Mary Malone hjem til os, første gang vi har haft så broget en beagle, men den dejlig skøn lille pige :)
 
Alle hunde er familiehunde og er sammen med os og når der er mulighed for det er de også med på ferie.
 
 
 
Kennel Sunshine City Beagles v/ Lone Hansen, Konge-Åsen 112, 4230 Skælskør  | Tlf.: +45 28 60 86 99 | lonehansen@stofanet.dk